Puutalosta pitkäikäinen koti | Keski-Suomi

K-S Laatutalot Oy:n ammattilaiset ovat puurakentamisen asiantuntijoita. Vuosien varrella olemme rakentaneet runsaasti erilaisia puutaloja omakotitaloista ja kesämökeistä aina huviloihin asti. Palvelemme asiakkaitamme pääasiassa Keski-Suomen alueella. 

Niin Suomessa kuin muualla Pohjoismaissa moni valitsee kodikseen juuri puutalon – eikä ihme. Lämpimänä ja lujana, mutta kevyenä tunnettu puu on edullinen materiaali, joka mukautuu helposti mitä erilaisimpiin talomalleihin. Hyvin rakennettu puutalo on sekä taloudellinen että ympäristöystävällinen valinta.

Yksilöllinen puutalo juuri Sinulle

Onko toiveidesi koti perinteinen vai moderni, kompakti vai tilava?  K-S Laatutalot Oy:ltä saat apua tärkeisiin valintoihin jo aivan rakennusprojektin ensimetreiltä alkaen. Kokeneina rakentajina osaamme suositella hyväksi havaittuja pohjaratkaisuja ja materiaaleja sekä antaa ideoita yksilöllisen kokonaisuuden luomiseen.

Rakennusvaiheessa toteutamme puutalon toiveitasi ja tarpeitasi tarkkaan kuunnellen aina pienimpiä yksityiskohtia myöten. Kun työ on valmis, voit astua täysin valmiiseen kotiin, joka on tehty juuri Sinua varten.

lammin