Kodiksi komea kivitalo | Keski-Suomi

K-S Laatutalot Oy rakentaa kestäviä kivitaloja yksilöllisiksi kodeiksi. Toiminta-alueemme ulottuu koko Keski-Suomeen, minkä lisäksi rakennamme taloja tarvittaessa kauemmaskin. 

Hyvin suunnitellulla ja rakennetulla kivitalolla on pitkä elinkaari, ja se säilyttää arvonsa vuodesta toiseen. Kivimateriaali mahdollistaa useiden erilaisten sisustus- ja pohjaratkaisujen valinnan, minkä lisäksi siihen on helppo yhdistää esimerkiksi näyttäviä lasiterasseja ja parvekkeita.  Massiivisen kivirungon sekä toimivien rakennevalintojen yhdistelmä auttaa luomaan kivitalosta sekä kustannus- että energiatehokkaan kokonaisuuden.

Sinunlaisesi kivitalo

Onko haaveidesi kivitalossa yksi vai useampi kerros? Avaria tiloja vai monia pieniä huoneita? K-S Laatutalot Oy tulee avuksesi jo suunnitteluvaiheessa. Lukuisia kivitaloja toteuttaneina osaamme suositella sopivia materiaaleja ja rakenneratkaisuja, jotka lisäävät kotisi viihtyisyyttä ja toimivuutta. Autamme huomioimaan talon suunnittelussa myös mahdolliset tulevat tarpeesi: kun kestävät seinärakenteet yhdistetään kevyisiin väliseiniin, kodin tiloja on helppo muokata tulevaisuudessa esimerkiksi työ- ja lastenhuoneita varten. Mikä parasta, saat kaiken halutessasi aina avaimet käteen -valmiiksi asti toteutettuna!

lammin