Sujuvaa rakentamista alusta loppuun asti Keski-Suomessa

Niin omakotitalon kuin muunkin uudiskohteen rakentaminen on aina oma projektinsa, jossa jokaisella työvaiheella on tärkeä roolinsa. K-S Laatutalot Oy palvelee asiakkaitaan avaimet käteen -palveluna arkkitehti-, rakenne-, LVIS- ja sisustussuunnittelusta aina rakennustyöhön ja lopputarkastuksiin asti. Voimme auttaa myös lämmitys- ja sähköjärjestelmien sekä lämmitysmuodon valinnassa. Näin rakennusprojektin jokainen vaihe sujuu asiakkaan kannalta mahdollisimman vaivattomasti.

Tutustu toimintatapoihimme ja ota yhteyttä – me toteutamme unelmiesi kodin kestävästi ja laadukkaasti alusta loppuun asti!

 1. Tontin hankkiminen
  Oletko löytänyt sopivan tontin kodillesi? Ennen kauppakirjan kirjoittamista kannattaa varmistaa, että tontin rakennettavuus, kaavanmukaisuus, rakennusluvan saaminen sekä esimerkiksi vesi- ja tieyhteydet ovat kunnossa. Meiltä saat apua sekä tontin hankintaan että sen raivaamiseen!
 2. Luonnossuunnittelu
  Uuden kodin hahmotteleminen alkaa luonnossuunnitelmasta, joka kokoaa yhteen toiveesi ja tarpeesi, rakentamiselle varatun budjetin sekä rakennuspaikan asettamat ja muut mahdolliset vaatimukset. Luonnossuunnittelun toteuttaa aina pätevä arkkitehti.
  Kauttamme saat myös sisustussuunnittelun, mikä kannattaa huomioida jo projektin alkuvaiheessa. Näin saat kotiisi toimivimmat pohjaratkaisut sekä sopivimmat materiaalit. 
 3. Tarjousvaihe
  Miltä luonnossuunnitelma vaikuttaa? Tarjousvaiheessa annamme sinulle pitävän tarjouksen koko rakennusprojektin toteuttamisesta. 
 4. Lupakuvasuunnittelu
  Vastaamme tarkkojen lupakuvien ja -piirustusten suunnittelusta luonnossuunnitelman pohjalta.
 5. Rakennuslupa
  Neuvomme sinua niin rakennuslupa- ja muissa lupa-asioissa sekä erilaisissa rakentamisen yksityiskohdissa, jotta ennakko-odotukset ja budjettiarvio kohtaisivat mahdollisimman tarkasti.
 6. Rakennesuunnittelu
  Toteutamme kotisi tai muun rakennuksesi rakennesuunnittelun täsmällisesti ja tarkasti sekä opastamme sinua sopivien materiaalien valinnassa koko rakennusprojektin ajan. Pitkän kokemuksemme ansiosta osaamme suositella laadukkaita ja Suomen olosuhteissa varmasti kestäviä tuotteita. 
 7. LVIS-suunnittelu
  Kestävään rakentamiseen tarvitaan laadukas LVIS-suunnitelma, jossa huomioidaan sekä asiakkaan toiveet ja tarpeet että ympäristön asettamat vaatimukset. 
 8. Liittymäsopimukset
  Millaisia liittymiä ja liittymäsopimuksia kotiisi tarvitset? Me autamme kartoittamaan ja solmimaan tarvittavat liittymäsopimukset.
 9. Aloituskokous
  Aloituskokous on rakennusluvassa määrättävä kokous, joka järjestetään rakentamisessa säädetyn huolehtimisvelvollisuuden täyttämiseksi. Aloituskokoukseen osallistuvat aina rakennushankkeeseen ryhtyvä tai tämän edustaja, vastaava työnjohtaja sekä rakennuskohteen pääsuunnittelija. 
 10. Rakentaminen alkaa
  Kun kaikki tarvittavat alkuvalmistelut on tehty, itse rakentaminen voi alkaa. Hoidamme kaikkien tarvittavien rakennusmateriaalien hankinnan ja kuljetuksen rakennuskohteeseen sovitussa aikataulussa ja vastaamme työvaiheiden toteutuksesta järjestelmällisesti ja sujuvasti koko projektin ajan. Joustavan palvelumme ansiosta meillä ei mene sormi suuhun, vaikka projektin edetessä kohdattaisiin suurempiakin muutoksia – me teemme työmme huolella ja autamme sinua aina, kun tarvitset apua.